BEMUTATKOZÁS

Kedves Építkező!BakszaAttila

Szeretettel üdvözlöm honlapomon, Baksza Attila  vagyok, okleveles építőmérnök-közgazdász, pest megyében Vácon lakom.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szereztem építőmérnöki diplomámat. Később gazdasági-pénzügyi ismereteim kibővítése érdekében elvégeztem egy főiskolai közgazdász képzést is.

Szakmai pályafutásom során dolgoztam tervezőként, kivitelezőként, műszaki ellenőrként, és beruházóként is. Végigjártam a ranglétrát, művezetőként, építésvezetőként, és projektvezetőként is irányítottam több, egymilliárd forintot meghaladó értékű fejlesztést, beruházást. Vezetésem alatt több mérnök, és sok esetben száz főt is meghaladó fizikai létszám dolgozott.

Eddigi pályafutásom során nagyvállalatok alkalmazottjaként dolgoztam csatornázáson, szennyvíztelep építésen, nagyterhelésű bazaltbeton térburkolat építésen, autópálya építésen, csarnoképítésen, valamint mélyalapozási munkákat is vezettem. Az így szerzett tapasztalataimat rendkívül jól tudom alkalmazni a magán építkezéseken. A nagyberuházások mellett folyamatosan dolgoztam ház és lakásépítéseken műszaki ellenőrként vagy műszaki  vezetőként.

Rendelkezem felelős műszaki vezetői, és műszaki ellenőri jogosultsággal magasépítési, mélyépítési műtárgy, közlekedésépítési, és vízépítési szakterületen. (jogosultságok megtekintéséhez kattintson ide)

Szeretem, ha a folyamatok minden részletét behatóan ismerem, így látom tisztán a kritikus tevékenységek átfutási idejét, és az egyéb buktatókat. A felelősségteljes döntések meghozatala érdekében elsődleges számomra a kockázatok mielőbbi feltérképezése, és kezelése.

Számos lakóház felmérésén, tervezésén, és átalakításán vettem részt, így fel vagyok készülve a szokványos, és az átlagostól merőben eltérő építkezések zökkenőmentes végigvitelére.