SZOLGÁLTATÁSOK

Egy új Otthon létrehozása nagy erőfeszítést igénylő, hosszan elnyúló, és sok esetben rengeteg bosszankodással járó folyamat. Ennek a folyamatnak a gördülékeny végigfutását katalizátorként tudja elősegíteni egy Műszaki ellenőr. A legjobb, ha már a legelső lépésnél jelen van – a megvásárolni tervezett ingatlan kiválasztásánál – és egészen a használatba vételi engedély megszerzéséig követi, szervezi az építkezést.

Szolgáltatási termékpalettámat úgy állítottam össze, hogy ne legyen egyetlen olyan fontos döntési pont sem építkezése során, ahol ne lenne lehetősége szakember segítségére támaszkodni. Természetesen a leginkább hatékony megoldás, ha a teljes beruházás lebonyolításában részt vállal a műszaki ellenőr, de az alábbi felsorolt mérföldkövek elérésében akár egyenként is szívesen segédkezek.

(Árak a szolgáltatásra kattintva elérhetőek)

Építési műszaki ellenőri szolgáltatások

  1. Meglévő épület állagának és műszaki állapotának felmérése
  2. Üres telek vásárlásakor segítek az elképzelések, és a lehetőségek egyeztetésében
  3. Alapvető műszaki tartalmak meghatározása
  4. Tervek ellenőrzése
  5. Kivitelező kiválasztása
  6. Kivitelezés műszaki ellenőrzése
  7. Használatba vételi engedély megszerzése

   +1 Teljes beruházás lebonyolítás

Újdonság!!!

Megrendelőimmel történt beszélgetések során azt vettem észre, hogy eddig a felújítók egy jelentős részének igényeit NEM vettem figyelembe.
Ezen szeretnék MOST JAVÍTANI!

Amennyiben Ön mindössze egy kis átalakítást, tatarozást, javítást szeretne a lakásán elvégeztetni, nem szükséges a terveztetés, engedélyeztetés, e-napló, használatbavételi engedély bonyolult útvesztőjén végighaladnia. Nem szükséges a fenti szolgáltatások közül egyet sem megrendelnie. Ez persze remek hír, de ért Ön annyira az építkezéshez, hogy szakmai tanácsadás nélkül belevágjon?
Ha nem elégszik meg a “Higgye el asszonyom/uram, jó lesz ahogy mondom, máshol is csináltam már így” mondattal, és valóban azt szeretné, hogy a probléma megoldódjon, ne bízza a szakira a műszaki megoldás “kitalálását”. A mesterember a munkájához ért, azaz a feladat végrehajtásához. Ha őt kérdezi, azt fogja javasolni, ami neki a leginkább kézenfekvő, nem pedig azt, ami Önnek a legmegfelelőbb. Ne hagyja hogy rászedjék!
Egyetlen alkalom alatt segítek rálelni a működőképes, leginkább költséghatékony megoldás megszervezésében, ütemezésében, anyagszükséglet kiszámításában. Legyen szó egy tisztasági festésről, fürdőszoba átalakításról, vagy energetikai korszerűsítésről.
Keressen bizalommal!
Rendelkezésre állási díj óránként nettó 6.000.-Ft (kiszállási díj nélkül)