Meglévő épület műszaki állag és állapot felmérés

Sokan teljesen újat szeretnének, de akadnak olyanok is, akik meglévő épület felújítására szánják magukat. Utóbbi esetben elkerülhetetlen a műszaki állag és állapot felmérés, már az ingatlan megvásárlásakor tisztában kell lenni az alábbiakkal:

  • Milyen állapotban van az épület (sok hibát az eladás előtti gyors festéssel el lehet takarni, de a későbbiek során nagy bosszúságot okozhat)
  • Milyen javítható, és javíthatatlan (elbontandó) hibák vannak
  • Milyen átalakítást lehet gazdaságosan megvalósítani.

Az épületben rejlő problémák, hibák, és lehetőségek felderítésével elkerülheti, hogy olyan ingatlant vásároljon meg, amelynek átalakítása a során szükségesnél több kompromisszumot kell kötnie. Az lehetőségek alatt előnyöket is értek, melyek ismerete szintén csökkenti a vásárlás kockázatát.
Segítségemmel nem fogja meglepetés érni a tervek készítésekor, és a kivitelezői ajánlat kézhezvételekor.

Vállalom, hogy elkísérem Önt az ingatlan megtekintésére, ahol szemrevételezéssel, és (amennyiben lehetőség van) kisebb feltárások eszközölésével a fentieket nagy pontossággal felvázolom Önnek, hogy a tényadatok ismeretében tudja meghozni döntését.
Rendelkezésre állási díj nettó 12.000.-Ft/db (kiszállási díj nélkül)
Több ingatlan esetén kedvezményt biztosítok.

A műszaki állag és állapot felmérés minden esetben kifizetődő!

Természetesen az Ön érdekeit képviselem, így a helyszínen csak Önnel osztom meg a tapasztaltakat, mely adatokat a saját belátása szerint használhatja fel az ártárgyalás alatt.
A tapasztalatok alapján szakértő jelenlétében az eladók hajlandók nagyobb árengedményt is adni, ráadásul a műszaki hibákat is szívesebben feltárják, hisz csak idő kérdése és a szakértő is megtalálja azokat.

Ön ezzel időt, és pénzt takaríthat meg, és a vásárlásban rejlő kockázatot is minimalizálni tudja.

                                                                                                                                   Következő >>

Vissza