Teljes beruházás lebonyolítás

A végére hagytam azt, amit Önnek igazán javaslok választani.
Önnek, aki az építkezés ideje alatt is szeretné az addig megszokott életvitelét folytatni.
Önnek, aki nyugodtan szeretné eltölteni jól megérdemelt szabadidejét családja körében úgy, hogy az építkezésre a vasárnapi ebéd után, kikapcsolódásként látogatnak ki, boldogan nyugtázva a heti előrehaladás mértékét.
Önnek, aki nem szeretne a Teljes beruházás lebonyolítás sokszor idegőrlő feladataival foglalkozni.

Amennyiben Ön kizárólag az építkezés jó oldalát szeretné megtapasztalni, vállalom a teljes körű beruházás lebonyolítást is a kezdetektől egészen a jogerős használatba vételi engedély megszerzéséig. Ez esetben Önnek csak az Ön által vállalt döntéseket, választásokat kell meghoznia, az összes ügyintézés, organizáció, építés-szervezés az én feladatom. Nincs szükség arra, hogy a közművekhez járjon, vagy a kivitelezővel vitatkozzon, ezt nyugodtan rám bízhatja.

A Teljes beruházás lebonyolítás megrendelésével az alábbi 7 mérföldkő mindegyikének elérésében kezdeményező, aktív részt vállalok.

Az építőipar olyan szakterület, ahol minden egyes hibás döntés súlyos tízezrekbe kerül. Ezt a többletköltséget legtöbbször az Építtetőnek kell megfizetnie. Ne fizessen a hibákért, fizessen inkább a hibák kiküszöböléséért, és a tökéletes minőségért! Higgye el, a műszaki szakember alkalmazása többszörösen megtérülő befektetés.

Amennyiben beruházásának már a legelején engem választ műszaki ellenőrének, az építkezése a kezdetektől a beköltözésig helyes mederben fog haladni.

A teljes beruházás lebonyolítás díja minden esetben egyedi ajánlat alapján állapítható meg a Megrendelői igények és elvárások figyelembevételével.

 

beruházás lebonyolítás

beruházás lebonyolítás

<< Előző beruházás lebonyolítás beruházás lebonyolítás

Vissza