Használatba vételi engedély megszerzése

A ház műszaki készültségét a használatba vételi engedély megszerzése kell követsse.

Használatba vételi engedély

Megfigyeléseim alapján ez az a pont, ami a legkevesebb lelkesedést váltja ki az Építtetőkből. Ekkor már a ház áll, beköltözésre vár, és már csak egy fránya engedély hiányzik a legális bentlakáshoz. Természetesen ennek a papírnak a megszerzéséhez rengeteg kritériumnak kell eleget tenni, a ház műszaki készültségén túl többek közt a biztonságos használat megléte, durva tereprendezés, valamint számos dokumentum rendelkezésre állása.

Használatba vételi engedély a ház kulcsrakész készültsége előtt?

Jogszabály szerint a használatba vételi engedély kiadásához nem szükséges a teljes szaniterezés, burkolás, festés elkészítése. A felsorolt feladatok elvégzése akár több hétbe is telhet, ami idő alatt az engedély megszerezhető. Így akár a befejező munkák végeztével, már Vállalkozó levonulásának napján lehet intézni a beköltözést.

Segítek a szükséges dokumentációk begyűjtésében, előállításában, és a Hatóság részére történő lehető leghamarabbi időpontban történő beadásában, hogy munkájának gyümölcsét mielőbb legálisan élvezhesse.
Rendelkezésre állási díj nettó 25.000.-Ft (kiszállási díj nélkül, de többnyire számítógép előtti, otthoni munkavégzés és hivatali ügyintézés)

<< Előző                                                                                                                      Következő >>

Vissza