Építkezés műszaki ellenőrzése

A kivitelezés az a fázis amikor az Építkezés műszaki ellenőrzése  (az esetek többségében) jogszabály szerint is kötelező. Műszaki ellenőr feladata az e-napló folyamatos vezetésének ellenőrzése, eseti bejegyzések megtétele, rendszeres helyszíni jelenlét, anyagok beépítésének mennyiségi és minőségi ellenőrzése.

Egy jó műszaki ellenőr ennél többet is megtesz. Technológiai fegyelem és a biztonsági előírások folyamatos fenntartásának ellenőrzése, kapcsolattartás az épületen dolgozó vállalkozókkal, munkájuk összehangolása a határidő túllépésének megakadályozása, és a költségek szinten tartása érdekében.

Meghatalmazása esetén vállalom az e-napló készenlétbe helyezését, szerepkörök kiosztását, és megnyitását. Helyszíni bejárásaimon rendszeresen fényképeket készítek dátummal, hogy később az elkészült otthonában nézheti vissza az építkezés fázisait. Természetesen az esetleges hibákat is dokumentálom, majd azonnal intézkedek a javításuk elvégeztetéséről. Folyamatosan egyeztetek, és kontrollálom a Vállalkozók munkáját, szükség esetén kooperációkat tartok. Az Ön képviseletében járok el, az Ön pénzének megóvása érdekében. Én akkor vagyok elégedett, ha a munkámmal kapcsolatban nem talál kifogást, és az elért  végeredmény minden tekintetben megfelel elvárásainak.

Vállalom a kivitelezés folyamatos műszaki és pénzügyi ellenőrzését annak érdekében, hogy a megfelelő mennyiségű és minőségű anyag épüljön be leendő Otthonába, a megfelelő technológiával, a határidő és a költségkeret betartásával. Így az Ön számára az építkezés az önmegvalósítás egy különleges, kevesek által ismert formája lesz.

Kivitelezés műszaki ellenőrzésének díja a Vállalkozói ár 2-3%-a, egyedi ajánlat alapján.

Építkezés műszaki ellenőrzése

Építkezés műszaki ellenőrzése

<< Előző    Kivitelezés műszaki ellenőrzése Kivitelezés műszaki ellenőrzése     Következő >>

Vissza